Rap-Gırl *♥CeMrEsİ iÇiN yaŞaYaN aDmİn...![Elİf]*♥
Mesaj Sayısı : 1028 Yaş : 27 **H€psijil€r Gücü** : Hepsiden Favoriniz Kimdir? : Sanal Hayvanınız Nedir? : Ruh Haliniz Nedir? : Takmınız Nedir? : Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: CEMRE KEMER'e vlenme teklfi Perş. Ocak 01, 2009 2:01 pm | |
| cemreye ilk evlenme teklifi hayranından gelmiş olay şöyle:
hepsi maxland konserindeymiş bu olay geçen yılki konser olayı her nese sıra imza vermeye gelmiş cemrenn önünde 9-10 yaşlarında bi çck varmıp yhani daha doğrusu sıra ondaymış cemre :
-ne yazayım bitanem
- cemre ben sana bişi sorcam
-sor bakalım !!
- benimle evlenir misn , demiş e tabi haliyle cocuk böle deyince cemre gülmekten yerlere yatacakmış nerdese
sonra cemre dmşki:
- ama sen benden kçksün nasıl evlenicem ben senle
- olsun ben büyüdüğümde evleniriz
-ama o zaman ben yaşlanırım
-olsun yinede evlenirim ben senle
işte ondan sonra cemre geçiştirmek için tamam gibi bişiler demiş sonrada dier hayranlarına imza vermiş
alıntı | |
|
PoFuDuq ♥YoShYsİ iÇiN yAşAmAyI bİlEn FıStIk AdMiN...![NiSaN]♥
Mesaj Sayısı : 5656 Yaş : 29 Nerden : yoshynin kalbinden Lakap : yasemin_delisi **H€psijil€r Gücü** : Hepsiden Favoriniz Kimdir? : Sanal Hayvanınız Nedir? : Ruh Haliniz Nedir? : Takmınız Nedir? : Burda mısınız Uzakta mısınız? : Kayıt tarihi : 27/06/08
| Konu: Geri: CEMRE KEMER'e vlenme teklfi Perş. Ocak 01, 2009 10:09 pm | |
| | |
|
NidA KeMeR Chokk Dadlu Yip Yeni Üyecix!
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 29 Nerden : aydın İş/Hobiler : müzik dinlemek Lakap : biber **H€psijil€r Gücü** : Hepsiden Favoriniz Kimdir? : Sanal Hayvanınız Nedir? : Ruh Haliniz Nedir? : Takmınız Nedir? : Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: Geri: CEMRE KEMER'e vlenme teklfi Paz Ocak 18, 2009 1:17 am | |
| | |
|
Cemrecii__xD H€p$iji ÜyEmiss!!!
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 30 **H€psijil€r Gücü** : Hepsiden Favoriniz Kimdir? : Sanal Hayvanınız Nedir? : Ruh Haliniz Nedir? : Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: CEMRE KEMER'e vlenme teklfi Paz Ocak 18, 2009 2:33 pm | |
| SAOL CNM BENDE BİLİYORDUM | |
|