~~ErenManiaqı~~ ♥EreN iÇiN öLeN aDmİn...![HaZaL]♥
Mesaj Sayısı : 56 Yaş : 29 Nerden : Erenimin Yanından :) İş/Hobiler : Öğrenciyiiz dahaa Lakap : KarameL ßöcüx **H€psijil€r Gücü** : Hepsiden Favoriniz Kimdir? : Sanal Hayvanınız Nedir? : Ruh Haliniz Nedir? : Burda mısınız Uzakta mısınız? : Kayıt tarihi : 24/12/08
| Konu: Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr Perş. Ocak 01, 2009 2:22 am | |
| buyrun hepsini kesinlikle okuyun iyisiyle kötüsüyle yorumlar ben fragmanı izledim süper izlemeyen kalmasın bence ve tamamiyle ben alıntı yaptım yorumların içinden seçerek kendi uydurmam değildir yorumları boşluklarla belirttim
yok bence hepsi aralarda şarkı söyler pek yayınlayacaklarını sanmıyorum yani ouzhanla kıskanırsın sen merve zeynep ablam şeker biz ona alıştık ama başkasıyla asla ama tek skeç zaten boşver ouzhanlada sevgili kimse olmaz
oo yılbaşında 12 skeç var demekki 12
çok çok sevindim bu habere zaten A.Y 'de yok o zaman çghb'ye uzanıcağız=)
grup hepsi de ayrı bir renk katacak geceye..
çghb yaptı yine yapacağını bomba skeçler bekliorum=)
grup hepsinin oynaması .. bilmiyorum acayip geldi .. yani baslarda söylemislerdi skec bile kabul etmiyolardı baskalarından gelen .. simdi boyle bisey tuhaf geldi acıkcası ama rahatsız etmez de yani beni .. bi tek skeclerde oynamaları anlamsız ama neyse .. harika bi gece olucak ayrıca reytinglerin cidden patlıycagına inanıyorum
hepsi skecte oynamasaydı daha iyi olurdu şarkı,dans açısından daha iyiler ve gerçektende büyük bir hayran kitlesi var reytinglere yarar bu ama oğuzhan söyleseydi şarkıları daha iyi olurdu bi de şurdan düşünelim zaten 12 skec var oğuzhan da baya bi skecte oynar şarkı söyleyince replikler falan aklından gidebilir+12 skec olduğu için daha fazla yorulabilirdi
Hepsi grubunu izleyenler cok.. Bu yüzden reytinglerde ben 1.liği düşünüyorum. Mesela Benim Annem Bir Melek dizisinin reytingleri iyi değil ama hepsi geldi 2.felan oldu (: Neyse ben şeyi düşünüyorum..Şimdi geçen hafta Ersin skeci felan unuttu ya. 12 skecide çok oynayanlar unuturlar (: Belki! Son 4 Gün..
İki sıfır sıfır dokuz hazırız bekliyoruzz... İki sıfır sıfır dokuz hadi gel bekliyoruzz..
Grup Hepsiye gelirsek arada sarkı söylerek dans ederek eglendirebilirlerdi buna bisey demiyorum ama skeclerde oynamalarına sok oldum yaa .. Acıkcası hic ama hic istemiyorum Oynamasınlar ya ne alaka yani .. Hele de Beyaz oynamaz da bunlar oynarsa kıyameti koparırım ..
12 skec süper olucak ya eminim ! Beyaz da süper costurcak kesin .. Yılmaz Erdoğan ve diğer ustalarla beraber Demet Akbağ da olsa keske yılbası bölümünde süper olurdu .. Belki de gelir umarım .. (:
Hepsi de mi oynayacakmış.İlginç Bence şarkı söylesinler yeter
Hepsinin oynadığı skeci izleyen arkadaş var mı? Varsa nasıl bir skeçti
Demek Hepsi'De skeçlerde oynucakmıs İlk duyduğumda bende şarkı söyLerler daNs ederLer diye düşünmüştüm.. Yani oyuncuLuklarını çok beğendiğimi söyleyemem..
yılbaşı kesinlikle harika olacak..
hepsi grubunun gelmesine çok şaşırdım, hayranları gerçekten çok fazla...
ratingimiz eminim çok yüksek olacak.. ama hepsi grubu geldiği için değil çok güzel skeçler olacağı için
arkadaşlar hepsim geliyor öncelikle bunun için çok sevindim
hıyarlı babam ver bunun içinde çok mutluyum
toplam 12 skecimiz ve bunun içinde çok mutluyum
ay ben çok mutluyum
bu arada ÇGHB'a hepsi geliyomuş.. bilemiyorum şarkı söyleyip dans etseler güzel olur..! ama skeçte oynama konusunu bilemicem..!
15 skecle program 4 saat falan sürer bence .. Hem bu sefer ÇGH - GH konusmalarının yanında sarkılar da olur .. Yani Hepsi mutlaka sarkı söyler ve dans eder .. Tabi Beyaz'ın esprileri ve sunumu da olucak .. 4 saati de biraz gecer belki ..
yılbaşında hepsi grubu..pek bi alaka kuramadım.. beyaz'ın olması muhteşem ama hepsi grubundan önce izleyebileceğimiz ve bizlere daha fazla hitap eden -oyuncular- mevcut.. (: eski bkm oyuncularını görmek çok iyi olurdu.. mesela bi engin günaydın.. (:
Eğer Çok Uzun Gelirse Skeçler Yerinde Hepsi'li Bölümleri Kessinler Bence ..
Eser şefti hepsine yılbası sarkıları söyletiyordu çok komikti ya [b] | |
|
PoFuDuq ♥YoShYsİ iÇiN yAşAmAyI bİlEn FıStIk AdMiN...![NiSaN]♥
Mesaj Sayısı : 5656 Yaş : 29 Nerden : yoshynin kalbinden Lakap : yasemin_delisi **H€psijil€r Gücü** : Hepsiden Favoriniz Kimdir? : Sanal Hayvanınız Nedir? : Ruh Haliniz Nedir? : Takmınız Nedir? : Burda mısınız Uzakta mısınız? : Kayıt tarihi : 27/06/08
| Konu: Geri: Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr Perş. Ocak 01, 2009 10:11 pm | |
| | |
|
yasemin^im Yasemin-ji Co Admin
Mesaj Sayısı : 319 Yaş : 28 Nerden : ÇANAKKALE İş/Hobiler : müzik dinlemek Lakap : __ YOSHYCİ ve DİLEKÇİ__ **H€psijil€r Gücü** : Hepsiden Favoriniz Kimdir? : Sanal Hayvanınız Nedir? : Ruh Haliniz Nedir? : Takmınız Nedir? : Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Geri: Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr Cuma Ocak 02, 2009 4:58 pm | |
| | |
|