Grup Hepsi Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grup Hepsi Fan Club

TüRkiyenin İlk ve Tek en GüzeL Hepsi Fan Clup'ü

AnasayfaAnasayfa  GaLericiqqGaLericiqq  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr

3 posters
YazarMesaj
~~ErenManiaqı~~
♥EreN iÇiN öLeN aDmİn...![HaZaL]♥
♥EreN iÇiN öLeN aDmİn...![HaZaL]♥
~~ErenManiaqı~~

Kadın
İş/Hobiler : Öğrenciyiiz dahaa
Lakap : KarameL ßöcüx
**H€psijil€r Gücü** :
Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr Right_bar_bleue

Hepsiden Favoriniz Kimdir? : Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr Anigifgggjp6
Sanal Hayvanınız Nedir? : Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr 7kopekrf61di9
Ruh Haliniz Nedir? : Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr 49b9a4e967730bfda3a52d677a04aed6
Burda mısınız Uzakta mısınız? : Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr 736

Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr Empty
MesajKonu: Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr   Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr EmptyPerş. Ocak 01, 2009 2:22 am

buyrun hepsini kesinlikle okuyun iyisiyle kötüsüyle yorumlar ben fragmanı izledim süper izlemeyen kalmasın bence ve tamamiyle ben alıntı yaptım yorumların içinden seçerek kendi uydurmam değildir yorumları boşluklarla belirttim

yok bence hepsi aralarda şarkı söyler
pek yayınlayacaklarını sanmıyorum
yani ouzhanla kıskanırsın sen merve
zeynep ablam şeker biz ona alıştık ama başkasıyla asla
ama tek skeç zaten boşver ouzhanlada sevgili kimse olmaz

oo yılbaşında 12 skeç var demekki 12

çok çok sevindim bu habere zaten A.Y 'de yok o zaman çghb'ye uzanıcağız=)

grup hepsi de ayrı bir renk katacak geceye..

çghb yaptı yine yapacağını bomba skeçler bekliorum=)

grup hepsinin oynaması ..
bilmiyorum acayip geldi .. yani baslarda söylemislerdi skec bile kabul etmiyolardı baskalarından gelen .. simdi boyle bisey tuhaf geldi acıkcası ama rahatsız etmez de yani beni ..
bi tek skeclerde oynamaları anlamsız ama neyse ..
harika bi gece olucak
ayrıca reytinglerin cidden patlıycagına inanıyorum

hepsi skecte oynamasaydı daha iyi olurdu şarkı,dans açısından daha iyiler
ve gerçektende büyük bir hayran kitlesi var reytinglere yarar bu
ama oğuzhan söyleseydi şarkıları daha iyi olurdu bi de şurdan düşünelim zaten 12 skec var oğuzhan da baya bi skecte oynar şarkı söyleyince replikler falan aklından gidebilir+12 skec olduğu için daha fazla yorulabilirdi

Hepsi grubunu izleyenler cok..
Bu yüzden reytinglerde ben 1.liği düşünüyorum.
Mesela Benim Annem Bir Melek dizisinin reytingleri iyi değil ama hepsi geldi 2.felan oldu (:
Neyse ben şeyi düşünüyorum..Şimdi geçen hafta Ersin skeci felan unuttu ya.
12 skecide çok oynayanlar unuturlar (: Belki!
Son 4 Gün..

İki sıfır sıfır dokuz hazırız bekliyoruzz...
İki sıfır sıfır dokuz hadi gel bekliyoruzz..

Grup Hepsiye gelirsek arada sarkı söylerek dans ederek eglendirebilirlerdi buna bisey demiyorum ama skeclerde oynamalarına sok oldum yaa ..
Acıkcası hic ama hic istemiyorum
Oynamasınlar ya ne alaka yani ..
Hele de Beyaz oynamaz da bunlar oynarsa kıyameti koparırım ..

12 skec süper olucak ya eminim !
Beyaz da süper costurcak kesin ..
Yılmaz Erdoğan ve diğer ustalarla beraber Demet Akbağ da olsa keske yılbası bölümünde süper olurdu ..
Belki de gelir
umarım .. (:

Hepsi de mi oynayacakmış.İlginç
Bence şarkı söylesinler yeter

Hepsinin oynadığı skeci izleyen arkadaş var mı? Varsa nasıl bir skeçti

Demek Hepsi'De skeçlerde oynucakmıs İlk duyduğumda bende şarkı söyLerler daNs ederLer diye düşünmüştüm.. Yani oyuncuLuklarını çok beğendiğimi söyleyemem..

yılbaşı kesinlikle harika olacak..

hepsi grubunun gelmesine çok şaşırdım, hayranları gerçekten çok fazla...

ratingimiz eminim çok yüksek olacak.. ama hepsi grubu geldiği için değil çok güzel skeçler olacağı için

arkadaşlar hepsim geliyor öncelikle bunun için çok sevindim

hıyarlı babam ver bunun içinde çok mutluyum

toplam 12 skecimiz ve bunun içinde çok mutluyum

ay ben çok mutluyum

bu arada ÇGHB'a hepsi geliyomuş.. bilemiyorum şarkı söyleyip dans etseler güzel olur..! ama skeçte oynama konusunu bilemicem..!

15 skecle program 4 saat falan sürer bence ..
Hem bu sefer ÇGH - GH konusmalarının yanında sarkılar da olur ..
Yani Hepsi mutlaka sarkı söyler ve dans eder ..
Tabi Beyaz'ın esprileri ve sunumu da olucak ..
4 saati de biraz gecer belki ..

yılbaşında hepsi grubu..pek bi alaka kuramadım..
beyaz'ın olması muhteşem ama hepsi grubundan önce izleyebileceğimiz ve bizlere daha fazla hitap eden -oyuncular- mevcut.. (:
eski bkm oyuncularını görmek çok iyi olurdu..
mesela bi engin günaydın.. (:

Eğer Çok Uzun Gelirse Skeçler Yerinde Hepsi'li Bölümleri Kessinler Bence ..

Eser şefti hepsine yılbası sarkıları söyletiyordu çok komikti ya [b]
http://www.gruphepsi.us
PoFuDuq
♥YoShYsİ iÇiN yAşAmAyI bİlEn FıStIk AdMiN...![NiSaN]♥
♥YoShYsİ iÇiN yAşAmAyI bİlEn FıStIk AdMiN...![NiSaN]♥
PoFuDuq

Kadın
Lakap : yasemin_delisi
**H€psijil€r Gücü** :
Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr Right_bar_bleue

Hepsiden Favoriniz Kimdir? : Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr Anigifbnnngs3
Sanal Hayvanınız Nedir? : Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr 7kopekrf61di9
Ruh Haliniz Nedir? : Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr 3afe4d28e8dbd4b6ddc32099c1710e3d
Takmınız Nedir? : Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr Besiktasgr2
Burda mısınız Uzakta mısınız? : Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr 736

Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr Empty
MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr   Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr EmptyPerş. Ocak 01, 2009 10:11 pm

sağol cnm
http://ashleyandvanessa.eniyiforum.net
yasemin^im
Yasemin-ji Co Admin
Yasemin-ji Co Admin
yasemin^im

Kadın
İş/Hobiler : müzik dinlemek
Lakap : __ YOSHYCİ ve DİLEKÇİ__
**H€psijil€r Gücü** :

Hepsiden Favoriniz Kimdir? : Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr Anigifbnnngs3
Sanal Hayvanınız Nedir? : Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr 3tavsanai61og5
Ruh Haliniz Nedir? : Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr 6325f691de3d8398df68118693d8a498
Takmınız Nedir? : Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr 82542473qe9

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr   Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr EmptyCuma Ocak 02, 2009 4:58 pm

saoll..

Arkadaşlar Grmeyen Kalmasn ÇGHB'nin Fan Sitesnden Yılbaşında Hepsinin Gelmesne Yormlr
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-