| Gaffur moderatör Burhan Admin Olursa :D | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
PoFuDuq ♥YoShYsİ iÇiN yAşAmAyI bİlEn FıStIk AdMiN...![NiSaN]♥
Mesaj Sayısı : 5656 Yaş : 29 Nerden : yoshynin kalbinden Lakap : yasemin_delisi **H€psijil€r Gücü** : Hepsiden Favoriniz Kimdir? : Sanal Hayvanınız Nedir? : Ruh Haliniz Nedir? : Takmınız Nedir? : Burda mısınız Uzakta mısınız? : Kayıt tarihi : 27/06/08
| Konu: Gaffur moderatör Burhan Admin Olursa :D Cuma Ocak 02, 2009 6:25 pm | |
| +Burhan bak sana ne diyecem -bıyır canıım +Beni mod yapsana -Niye ama bi neden söle bari +neden yoksa beni beğenmiyormusun? -yok canım olurmu öle şey ben sadece.. +ee neymiş -imzanda cinayet resmi koymuşsun gaffur... +bi sakıncası mı var -yooo yok aslında amaa _______________________________________________
+Bırhan yaptınmı beni mod -yaptım yaptım hayrını gör + şimdi ana sayfayı kırmızı yapalım kan rengi heheh -olmazz mavi ii öle +bi sakıncasımı var bırhan -yok ta değişmiyo o değişemez yaniiii +heee olsa tam süper olacaktı __________________________________________________
-Gaffur bu ne kardeşim +neymiş ? -ben sana demedimmi cinayet resmi, videosu koymayacan diye +nesi varki bunun burhan ne güzel kesiyo adam işte -sen siteyi kaptırrmak istiyosun galibaa +ne alakası var Bırhan ben naptımsa site için yaptım, cinayetleri görsünler öğrensinler, onlara biri aynısını yaparsa yemezlar anladın mı? -hadi yaa kitliyorum bunları +o zaman akşama sendeyim.. -yok vazgeçtim aslında kalsaydı dimi gaffurcum +evet ii duruyo
ALINTIDIR!!! | |
|
| |
yasemin^im Yasemin-ji Co Admin
Mesaj Sayısı : 319 Yaş : 28 Nerden : ÇANAKKALE İş/Hobiler : müzik dinlemek Lakap : __ YOSHYCİ ve DİLEKÇİ__ **H€psijil€r Gücü** : Hepsiden Favoriniz Kimdir? : Sanal Hayvanınız Nedir? : Ruh Haliniz Nedir? : Takmınız Nedir? : Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Geri: Gaffur moderatör Burhan Admin Olursa :D Cuma Ocak 02, 2009 7:36 pm | |
| | |
|
| |
ßusé*qLcnn Gülçin-ji Ç€t€ Üy€si
Mesaj Sayısı : 363 **H€psijil€r Gücü** : Hepsiden Favoriniz Kimdir? : Sanal Hayvanınız Nedir? : Ruh Haliniz Nedir? : Takmınız Nedir? : Kayıt tarihi : 21/12/08
| Konu: Geri: Gaffur moderatör Burhan Admin Olursa :D Cuma Ocak 02, 2009 10:29 pm | |
| | |
|
| |
ShekerPareiM xD ~HePsİ'Ci~ViŞNe qibİ ShéKérADmiN[Tuba]
Mesaj Sayısı : 5093 Yaş : 26 **H€psijil€r Gücü** : Hepsiden Favoriniz Kimdir? : Sanal Hayvanınız Nedir? : Ruh Haliniz Nedir? : Takmınız Nedir? : Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Gaffur moderatör Burhan Admin Olursa :D Cuma Ocak 02, 2009 11:19 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 5656 Yaş : 29 Nerden : yoshynin kalbinden Lakap : yasemin_delisi **H€psijil€r Gücü** : Hepsiden Favoriniz Kimdir? : Sanal Hayvanınız Nedir? : Ruh Haliniz Nedir? : Takmınız Nedir? : Burda mısınız Uzakta mısınız? : Kayıt tarihi : 27/06/08
| Konu: Geri: Gaffur moderatör Burhan Admin Olursa :D C.tesi Ocak 03, 2009 4:56 pm | |
| | |
|
| |
Rap-Gırl *♥CeMrEsİ iÇiN yaŞaYaN aDmİn...![Elİf]*♥
Mesaj Sayısı : 1028 Yaş : 27 **H€psijil€r Gücü** : Hepsiden Favoriniz Kimdir? : Sanal Hayvanınız Nedir? : Ruh Haliniz Nedir? : Takmınız Nedir? : Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: Gaffur moderatör Burhan Admin Olursa :D Paz Ocak 04, 2009 2:32 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Gaffur moderatör Burhan Admin Olursa :D Paz Ocak 04, 2009 3:42 pm | |
| | |
|
| |
Cemrecii__xD H€p$iji ÜyEmiss!!!
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 30 **H€psijil€r Gücü** : Hepsiden Favoriniz Kimdir? : Sanal Hayvanınız Nedir? : Ruh Haliniz Nedir? : Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Gaffur moderatör Burhan Admin Olursa :D Paz Ocak 18, 2009 12:33 am | |
| | |
|
| |
| Gaffur moderatör Burhan Admin Olursa :D | |
|